PËR NE

RRETH ART KONSTRUKSION

ART Konstruksion është kompani e specializuar në ndërtimin e hapësirave banuese dhe afariste.

Qasja jonë unike për menaxhimin e projektit nga fillimi deri në përfundim siguron transparencë radikale dhe mundëson bashkëpunim të përsosur midis arkitektëve, projektuesve, klientëve dhe ekipit tonë – duke ofruar një përvojë të shkëlqyeshme tek klienti me rezultatet më të larta.

Vlerat tona kryesore fokusohen në bashkëpunimin, vëmendjen ndaj detajeve, si dhe transparencën midis nesh dhe klientëve tanë. Ne jemi gjithmonë në dispozicion dhe mbajmë një traditë të ofrimit të shërbimit dhe rezultateve më cilësore.

33

Projekte

120

Njesi banesore dhe afariste

400

Apartamente

7

Vite me ju