Previous
Next

Kompleksi Diaspora Deçan

Kompleksi Diaspora Deçan po ndërtohet me standardet më moderne të ndërtimit.

Ky Kompleks ka 102 njësi banimi dhe 78 parkingje të ndara në 3 hyrje.

BLLOKU A

Sipërfaqja 98.8m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 102m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 127m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 166.4m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

4 Dhoma të fjetjes

3 Banjo

Koridor

2 Ballkona

Sipërfaqja 145m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

BLLOKU B

Sipërfaqja 141.5m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

3 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

2 Ballkona

Sipërfaqja 111m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 111m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 141.5m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

3 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

2 Ballkona

Sipërfaqja 75.6m²

Kati 1: Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

WC

Ballon

Kati: 2 Dhoma të fjetjes

Banjo

Ballkon

BLLOKU C

 

Sipërfaqja 130m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 96.5m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Koridor

2 Ballkona

Sipërfaqja 99m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

2 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 115m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

3 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Koridor

Ballkon

Sipërfaqja 131m²

Qëndrimi Ditor & Kuzhina 

3 Dhoma të fjetjes

2 Banjo

Depo

Koridor

Ballkon