Filloi Shitja në Kompleksin Dispora

Në Deçan po ndërtohet kompleksi “DIASPORA” me standardet më moderne të ndërtimit. Ky objekt ka 102 njësi banimi, 78 parkingje, 18.000m², 3hyrja – ashensor dhe 26 lokale.

Tipet e banesave mund ti shikoni këtu: https://art-konstruksion.com/kompleksi-diaspora-decan/

Çmimi fillon nga +650 dhe sipas marrëveshjes për çdo informatë më të hollësishme mos hezitoni të na kontaktoni në numrat +383 48 115 382 / +383 48 815 062 apo në email info@art-konstruksion.com.