Ndërtimi i lartë

Ndërtimi industrial

Ndërtimi rekreativ

Ndërtimi i ulët

Kompleksi - Decan
Kompleksi - Malishevë
d
Gjakova
Rr. Ngushtë - Gjakovë
Hill Premium

Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e arkitekturës dhe inxhinjerisë.

Projektim.

Arti i krijimit të hapësirave shumëfunksionale dhe inovative. Ne përdorim njohuritë tona në arkitekturë dhe dizajn të brendshëm për të krijuar projekte të personalizuara dhe të shkëlqyera. Çdo projekt reflekton përpjekjen tonë për një dizajn unik dhe funksional.

Ndërtim.

Nga themelet e deri te përfundimi, ne ndërtojmë më shumë se thjesht objekte - ne ndërtojmë ëndrra, ambiente të shpirtit dhe qytete të ardhshme. Me përkushtim ndaj cdo detaji dhe teknologjisë së fundit.

Inxhinjering.

Ne përdorim njohuritë tona të thella dhe aftësitë teknike për të krijuar struktura të qëndrueshme dhe efikase. Pavarësisht se a është fjala për projektim, planifikim, apo menaxhim të ndërtimit, ne jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje inxhinjeringu të shkëlqyera.

ART Beton.

ART Konstruksion shpreh një kujdes të veçantë ndaj çdo aspekti të ndërtimit. Përveç projektimit inovativ dhe inxhinjerisë së fuqishme, ne krenohemi me fabrikën tonë të betonit. Ky resurs i thellë i prodhimit tonë siguron një burim të sigurt dhe të cilësisë së lartë të materialeve për çdo projekt. Përdorimi i një fabrike të specializuar të betonit është thelbi i përkushtimit tonë për cilësi dhe kontroll të plotë në secilën fazë të procesit të ndërtimit.

Projektimi dhe Ndërtimi i Hapësirave për Çdo Qëllim, Që Nga Viti 2000.

Projektet tona të perfunduara janë shumë më tepër se ndërtime - ato janë historitë tona të suksesit.

Projekte te realizuara

Vite Eksperience

048 115 382 - 048 887 654 - 048 499 431 - 048 104 797